1camera

1Camera gelooft in de kracht van video. Om mensen te bewegen, intellectueel, emotioneel en esthetisch te prikkelen, aan het denken te zetten (of juist aan het lachen), of een moeilijk onderwerp helder en begrijpelijk te maken. Bovendien is video en film verreweg het allerleukste product om te maken.


‘Wij zijn gek op het creëren en produceren van geweldige films voor de communicatieafdelingen van grote organisaties. Ons team bestaat uit academisch geschoolde producers die voor elke productie een team van creatieve specialisten bij elkaar zoeken.’

Vanuit hartje Amsterdam werken we met een team van jonge talenten aan de verhalen die onze klanten willen vertellen met bewegend beeld. Dit doen we door allerlei soorten films te ontwikkelen, zoals high-end commercials, inhoudelijke mini-documentaires, en 2- en 3D animaties. We werken met de nieuwste apparatuur, software en de beste talenten die we kunnen vinden in de film-en televisiewereld. En we werken voor klanten als Coca-Cola, FrieslandCampina, KPN, Rabobank, AkzoNobel, en nog veel meer.

Kijk voor meer info op www.1camera.nl.