Axioma

Wij zijn Axioma. En wij creëren boodschappen die blijven hangen in het hart en hoofd van uw doelgroep. Vanuit ons kantoor in Baarn werken we aan creatieve content met maximale impact. Of het nu gaat om een meerjarige campagne of enkel persbericht. Wij denken en werken vanuit waardecreatie.

Doelgericht
Welk doel u ook heeft: het gaat om het contact dat u maakt. Écht contact. Dat moet maximale impact realiseren en daarvoor heeft u een doelgroepgerichte expert nodig. Dat is Axioma.

Specialist in sectoren
Wij snappen hoe u uw merk of product aantrekkelijk en gewild maakt. We hebben jarenlange ervaring met het bedenken, produceren en distribueren van relevante content in de sectoren MVO en duurzaamheid, Zorg en Zakelijke dienstverlening

Axioma groen
Hoe kunnen wij onze ervaring met ’s lands bekendste A-merken in dienst stellen van een groen doel? Daarvoor hebben we een specialistisch team dat werkt onder de naam Axioma Groen. Zij zetten hun kennis, expertise en netwerk uitsluitend in voor projecten en organisaties met een duurzaam of MVO-oogmerk.