Brand New Journey

Met Brand New Journey pakken we het als marketingbureau anders aan. Breder, frisser, beter. We weten hoe we jouw merk verder op weg kunnen helpen. Wat daarvoor nodig is. Waarom en hoe.

We’re a travel agency for brands
Samen stippelen we de optimale route uit. We kijken naar de kracht van jouw merk, maar vooral ook naar je positie en je passagiers. Want wat gebeurt er om je merk heen? Waar zitten je klanten én hoe zorgen we daar voor meer interactie en beweging?Vanuit een sterk creatief concept en een doordachte content strategie trekken we eropuit. We zorgen zo voor een frisse aanpak en een unieke, combinatie van new media storytelling en old skool positionering. Dit geeft jouw merk richting en de juiste brandstof om te kunnen versnellen.


Samen
We doen het niet alleen, we zijn er voor elkaar. Gewoon omdat we écht in onze club geloven en omdat we weten dat we samen een betere ik zijn.

Beter
We zijn ambitieus, willen meer bereiken. We dagen onszelf én onze opdrachtgevers graag uit. Gewoon omdat we weten dat we zo verder kunnen komen.

Leuker
En wie heeft gezegd dat werk ook niet heel erg leuk mag zijn? We zorgen ervoor dat het nooit, maar dan ook nooit een sleur wordt. En anders kopen we wel een grote bak geraniums.


#succesmoetjevieren
Het is een avontuur, een echte ontdekkingsreis. En als we weer eens op een mooie bestemming aankomen, mogen we daar best trots op zijn en van genieten.