ING

We zijn een wereldwijde financiële instelling met een sterke Europese basis gericht op het leveren van bankdiensten. Door onze kennis en ervaring, toewijding om uitstekende diensten te verlenen en wereldwijde activiteiten kunnen wij voldoen aan de wensen van een brede klantengroep. Deze bestaat uit particulieren, gezinnen, kleine bedrijven, grote ondernemingen, instellingen en overheden. Onze klanten staan centraal bij alles wat wij doen.

Onze meer dan 52.000 medewerkers bieden diensten op het gebied van particulier en zakelijk bankieren aan klanten in meer dan 40 landen. Onze sterke punten zijn ons bekende en sterke merk dat in veel landen een positieve naamsbekendheid heeft onder klanten, onze sterke financiële positie, omnidistributiestrategie en internationale netwerk. Bovendien is ING één van de leiders in de Dow Jones Sustainability Index in de categorie ‘Banken’.

Waarden
In onze business draait het om mensen en vertrouwen. Alleen door professioneel en integer te handelen, kunnen we het vertrouwen van onze stakeholders en onze reputatie behouden. De ING Waarden spelen daarbij een belangrijke rol:

  • Integriteit, boven alles
  • We zijn eerlijk
  • We zijn verstandig
  • We zijn verantwoordelijk
  • Bestuurders en medewerkers ING leggen Bankierseed af

Doelstelling
Onze doelstelling: We zijn van mening dat duurzame vooruitgang wordt gestimuleerd door mensen met de verbeeldingskracht en het doorzettingsvermogen om hun eigen toekomst en de toekomst van hun naasten te verbeteren. Wij stellen mensen en organisaties in staat om hun eigen ideeën over een betere toekomst te realiseren – hoe bescheiden of groots ook. Onze doelstelling is daarom: mensen in staat stellen om zowel privé als zakelijk steeds voorop te blijven lopen.