Qontent Matters

Qontent Matters is hét digital content marketing-bureau uit Amsterdam met een duidelijke focus op consumentenelektronica. We hebben jarenlang kennis en ervaring opgebouwd binnen online marketing en als publisher van online titels binnen deze branche. Onze visie is duidelijk: ‘Merken, producten en diensten moeten voor iedereen begrijpelijk zijn.’


Menselijke factor
Met een sterke focus op de eindgebruiker én een stukje boerenverstand, weten wij als geen ander hoe we dit kunnen realiseren.
We zien dat online minded bedrijven steeds vaker hun focus en budget van betaalde kanalen als SEA, affiliate en display verleggen naar duurzamere kanalen als referral, organic en social. Zij investeren daarbij in owned platformen zoals blogs, fora en social media. Bovendien willen ze hun bedrijf een gezicht geven, ofwel een menselijke factor toevoegen. Daarmee willen ze klanten meer én langer aan zich binden.


Belangrijkere rol
Dankzij deze verschuiving krijgt strategie, creatie en verspreiding van relevante en begrijpelijke content een steeds belangrijkere rol. Een rol die wij dagelijks met veel plezier en energie mogen invullen voor onder andere bol.com, KPN, Huawei, MoneYou en Simyo.


Meer weten? Check onze website www.qontentmatters.nl