Intertoys: een wereld van fantasie!

Friday, February 2, 2018

Opdrachtgever: Intertoys | Bureau: Blauw Gras

1. Informatie en 2. Case

Intertoys; geen winkel maar een wereld van fantasie. Intertoys wil kinderen stimuleren, door in de huid van een kind en zijn belevingswereld te kruipen. Een bekend voorbeeld hiervan is het Speelboek, dat voor de feestdagen uitkomt. Kinderen kunnen hierin kijken, kiezen, en dromen. Zich voorstellen in welke wereld ze met hun nieuwste speelgoed zullen belanden. Maar voor ouders is dit gewoon een boek met producten. Hoe kunnen we hen laten zien dat het Speelboek een nieuwe wereld open laat gaan?

3. Doelstelling

De strategische doelgroep van Intertoys zijn moeders van kinderen in de leeftijdscategorie van 4-10 jaar. Het doel is om moeders mee te nemen in de belevingswereld van kinderen.

 4. Content Strategie

  • Toy Testers

Om deze doelgroep mee te nemen in de belevingswereld van kinderen hebben we een reeks van 4 video’s gecreëerd. In deze video’s laten we kinderen verschillend speelgoed testen, en alles wordt vastgelegd: het moment waarop het product wordt uitgepakt, de eerste reactie, maar ook het speelproces. Hierin worden we direct meegenomen in de belevingswereld van de kids. Deze video’s zijn uitgezet via Facebook en YouTube.

  • Intertoys Top 5

Kinderen kunnen in het Speelboek zelf aangeven wat ze graag zouden willen hebben. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat ze dat ook daadwerkelijk krijgen! Om ouders te helpen hun kinderen te verrassen, maar dan wel iets met iets wat perfect past, creëerden we 13 top 5 lijstjes. Deze lijstjes zijn op verschillende thema’s gebaseerd, zodat ouders altijd iets kunnen vinden dat bij hún kind past. Op deze manier helpen we moeders/ouders/cadeaugevers in de zoektocht naar het perfecte Sinterklaas- of Kerstcadeau.