Isaac Diepenhorst stapt in bij Blauw Gras

Tuesday, October 31, 2017

Naast het partnerschap gaat Diepenhorst de functie van account director bekleden. Samen met Shaun Voogd (creative director) neemt hij tevens zitting in het MT. Deze wordt gecompleteerd door oprichters Erik Wiese en Erjon Tuenter.

Voor zijn komst naar Blauw Gras was Diepenhorst strategy & media director bij Yune, waar hij uitgebreide kennis heeft ontwikkeld van alle facetten van content marketing, online video en social media. Hiervoor was hij werkzaam bij Saatchi & Saatchi | Leo Burnett en N=5. 'De klik met oprichters Erik en Erjon was er direct. Daarnaast maakt Blauw Gras momenteel een enorme groei door. Dat is een mooi en spannend proces waar ik graag deel van wil uitmaken', aldus Diepenhorst.

Shaun Voogd, sinds 8 maanden creative director bij het Amsterdamse bureau, completeert het managementteam. Samen gaan zij de exponentiele groei vormgeven en uitbouwen. Voogd heeft zijn sporen in het vak verdiend bij onder andere DEAR en Havas Boondoggle (nu Havas Lemz).

'Beide mannen passen perfect in de groeistrategie van Blauw Gras. Met hun komst halen we veel kennis en ervaring in huis. Zij gaan een belangrijke rol spelen in de verdere uitbouw van ons bureau', aldus Erik Wiese, mede-oprichter & strategy director.

Het Amsterdamse bureau is niet van plan om te stoppen met groeien, op dit moment staan er nog meerdere vacatures open.