Ledenvoordeel Platform Content

Wednesday, January 16, 2019

Kennis delen met vakgenoten

 

Ledenvoordeel Platform Content

Platform Content staat voor inspiratie, kennis en fun voor bureaus, contentgedreven merken en contentpartners die het vak gezamenlijk verder willen helpen. Hoe?  Door educatie, inspiratie, kennisuitwisseling en ontwikkeling van talent.

De leden komen jaarlijks op diverse momenten bij elkaar om mee te denken, kennis te delen en te netwerken om zo samen te bouwen aan de ontwikkeling en vernieuwing van het vak contentmarketing in de Benelux. Op dit moment bestaat Platform Content uit ca. 25 leden van diverse bureaus en contentgedreven merken. De voorzitter Carlijn Postma (Content Marketeer van het Jaar 2017).

Wat kun je als lid verwachten?

. Themabijeenkomsten (gratis voor leden)

Tijdens een van de vier jaarlijkse interactieve themabijeenkomsten bespreken we inhoudelijk een of twee hoofdthema’s zoals vastgelegd door het Platform, om verder uit te werken. Thema’s zijn onder meer: ‘de HR-kant van contentmarketing’, ‘Kengetallen in contentmarketing’ en ‘Nederland moet in de mondiale top 5 komen van contentmarketing’.

. Content Connections bijeenkomsten (gratis voor leden)

Twee jaarlijkse vakgerelateerde en waardevolle kennisdeelbijeenkomsten voor bestaande leden, waarbij de toegangsprijs bestaat uit het meenemen van een (of meer) beslisser(s) van een potentieel lid.

. De Grand Prix Content Marketing (voordeel voor leden)

Het Platform is mede-organisator van dé Awards voor de beste contentmarketingcases van de Benelux! Deze uitreiking vinden plaats in november tijdens een mooi diner en wordt afgesloten met een feestelijke borrel. Doe inspiratie op voor jouw eigen contentinitiatieven en breid je netwerk uit tijdens de borrel. www.grandprixcm.nl

. Studiereis Content Marketing World, Cleveland Ohio (voordeel voor leden)

Geniet samen met maximaal 16 vakcollega’s van de kennis, inspiratie en de vibe op het grootste contentmarketingcongres ter wereld. Zet jezelf, in deze door Platform Content partner CMFF, helemaal op scherp en raak geïnspireerd om jouw contentmarketingaanpak naar het volgende niveau te tillen!

. Website, nieuwsbrief en Linkedingroep (gratis voor leden)

Op dit moment werken we gestaag aan een update van de vernieuwde website- en nieuwsbriefformule waarbij content door en voor leden zal worden gepubliceerd.

. Het Grote Content Marketing Onderzoek

Mede op initiatief van Platform Content wordt jaarlijks het Grote Content Marketing Onderzoek gedaan waarbij ca. tweehonderd Nederlandse en Belgische marketeers en communicatieprofessionals worden ondervraagd over de rol van contentmarketing in hun organisatie.

. Content Marketing Fast Forward congres (voordeel voor leden)

Het Content Marketing Fast Forward congres is het jaarlijkse topevenement op contentmarketinggebied in Europa. Met sprekers als Joe Pulizzi, Andrew Davis en Ann Handley en topcases van o.a. Jyske Bank, Arrow Electronics en Vodafone staat CMFF altijd garant voor inspiratie.

. Leerstoel Contentmarketing

Het Platform Content steunt de Stichting Leerstoel Contentmarketing met professor Ed Peelen. Deze stichting is een verzameling bedrijven en instellingen die zich ten doel heeft gesteld de wetenschappelijke kennisvermeerdering en kennisuitwisseling over contentmarketing te stimuleren.

. Er is meer…

Naast alle bovenstaande activiteiten en ledenvoordelen is Platform Content ook betrokken bij het steunen van bijvoorbeeld het ‘Studieboek contentmarketing voor HBO studenten’, bekijken we de mogelijkheden voor een ‘Benchmark salarissen’ en organiseren we ook de jaarlijkse Platform Content Summer BBQ. Voldoende redenen om lid te worden dus.

. Lid worden?

Wil je actief deelnemen aan onze activiteiten, aan de discussies binnen ons vakgebied en aan de ledenbijeenkomsten en haal je een belangrijk deel van jouw omzet uit contentmarketingactiviteiten? Dan verwelkomen we je graag als lid van Platform Content! Een bedrijfslidmaatschap loopt van 1 april 2019 – 1 april 2020. De contributie bedraagt € 2.500,- per jaar. Een investering die zichzelf terugverdient door de kortingen die leden krijgen maar vooral door de kennis en inspiratie die we met elkaar delen als vakgenoten.

Als je nu lid wordt dan kun je nu al van alle voordelen genieten en aan alle bijeenkomsten meedoen.

Wil je graag meer informatie, meteen lid worden of een gesprek over lid worden, neem vrijblijvend contact op met Carlijn Postma via een mail aan: bedrijfsbureau@platformcontent.nl