Marketing Insider Group neemt CMFF op in lijst ‘Best Marketing Conferences of 2018’

Thursday, January 18, 2018

‘Netwerken, leren en ontdekken’. De Amerikaanse ‘Marketing Insider Group’ publiceerde onlangs een schema voor de meest inspirerende en toonaangevende evenementen die de content marketing industrie wereldwijd te bieden heeft van februari tot en met november 2018. Ga je de lijst van 30 conferenties af? Dan kom je in aanraking met de grootste meesterbreinen op het gebied van content, digitalisering en inbound marketing, zo wordt gesteld in het artikel.

Content Marketing Fast Forward (CMFF), partner van Platform Content, kan met trots aankondigen dat zij met hun event ‘Shifting Gears'  - dat 12 April plaatsvindt in het OBA Theater te Amsterdam -  als enige Nederlandse partij zijn opgenomen in de lijst.

 “I really wanted to go this event this year because I know these guys have done an amazing job every year. You should check it out, ” luidt de lofprijzing vanuit Marketing Insider Group.

Het CMFF evenement wordt vergeleken met talloze grote content marketing-evenementen in de USA, waaronder  Content Marketing World in Cleveland en Adobe Summit in Las Vegas. Volgens de Marketing Insider Group-kalender moeten content marketeers in februari ook richting Azië voor de ‘niet-te-missen’ inspiratiebron ‘Content Marketing Summit Asia’  (Delhi, India).

‘Shifting Gears’ van CMFF is niet alleen het enige Nederlandse evenement dat is opgenomen in de lijst. Als we naar de rest van Europa kijken is te zien dat de Marketing Insider Group slechts een handvol Europese conferenties vermeldt  die  als ‘de beste’ aangeschreven staan:

  • ‘Clever Content Conference’ - Kopenhagen, Denemarken (11 & 12 April) 
  • ‘Content Marketing Fast Forward’ -  Amsterdam, Nederland (12 April)           
  • ‘Content Marketing Academy’ –  Schotland ( 6 & 7 juni)
  • ‘Ignite’  - Londen, UK (10 juli)
  • ‘DMExco’ - Duitsland (12-13 september)


De twee initiatiefnemers van #CMFF zijn blij met de erkenning voor zowel het congres als voor het contentvak in Nederland. “Het is fantastisch om bij onze 5e editie van het #CMFF event in Nederland, deze internationale erkenning te krijgen in een selectie van de grootste en belangrijkste congressen in de wereld op het vlak van contentmarketing,” zegt AJ Huisman. Collega Bert van Loon vult aan: “door in de voorhoede van vakcongressen voor contentmarketing te opereren, kunnen we met het thema ‘Shifting Gears’ ook dit jaar weer een internationaal programma bieden wat bijdraagt aan succesvolle inzet van contentmarketing in Nederland."

De volledige kalender van inspirerende content marketingevenementen in 2018 is te bekijken op de website van Marketing Insider Group