Quadia en nlgroeit bieden platform online masterclasses voor groeiondernemers

Friday, February 9, 2018

‘2018 wordt het jaar van de Groeimasters!’ Dat is het motto van Quadia Online Video (lid van Platform Content), nlgroeit en De Ondernemer die onlangs een serie online masterclasses ontwikkelden om bedrijven en ondernemers te helpen bij het definiëren en behalen van hun groeidoelstellingen.


Het initiatief komt voort uit het idee dat iedere ondernemer tijdens de groei een aantal crisismomenten doormaakt, waarin structuur, cultuur en winstgevendheid in het geding komen. Volgens de initiatiefnemers van Groeimasters zijn ondernemers zelf dé sleutel om uit de crisis te geraken en een volgende fase te bereiken. ‘En hier zijn we in Nederland niet goed in, want 75% van de Nederlandse ondernemers wil groeien maar 80% van de Nederlandse ondernemingen staat stil of krimpt’, laten zij weten.

Tijdens de live online masterclasses vertellen ervaren snelle groeiers en experts over de voorwaarden en valkuilen voor groeiondernemingen en ontvangen de deelnemers concrete tools aangereikt zoals de Groeimasters Groeitest. Tevens kunnen deelnemers tijdens de masterclasses al hun vragen stellen aan een panel van experts achter de schermen. Ondernemers die persoonlijke begeleiding wensen kunnen zelfs beroep doen op een eigen mentor.

Nico Verspaget van Quadia Online Video: “ik ben geïnspireerd door onze eigen groeiambities en de zaken waar je dan tegenaan loopt. Onze ervaringen hebben we vertaald in het Groeimasters format en met nlgroeit hebben we het inhoudelijke programma samengesteld. De betrokken kennispartners (Groeipartners) bieden we een mooi platform om 12 maanden lang met ondernemers (en hun leadershipteam) actief te werken aan groei en onderzoek te doen binnen de doelgroep naar groei-blockers en- enablers.”

De eerste 10-afleveringen-durende serie masterclasses is gratis te volgen en start op 14 februari aanstaande. Voor meer informatie en inschrijving is de webiste van Groeimasters hier te raadplegen.