Zandbeek breidt uit met 8 specialisten

Thursday, August 31, 2017

Content marketing-bureau Zandbeek blijft groeien. Dit najaar starten maar liefst 8 professionals in diverse functies. Nieuw talent waarmee we onze geïntegreerde aanpak van content, (online) marketing en PR nog verder kunnen uitbouwen. We stellen ze even aan je voor.

Mascha Prins
1 september gaat Mascha Prins (40) bij Zandbeek aan de slag als PR-consultant. Ze neemt heel wat jaren bureauervaring mee. Hiervoor werkte ze onder meer voor bureaus als Lewis, Textuur en Audax Publishing. Mascha zal het PR & Publishing-team in Eindhoven gaan versterken.

Tahné Kleijn
Tahné Kleijn (27) komt ons versterken als junior creative. Ook zij start per 1 september en gaat zich bezighouden met de doorvertaling van merk- en content strategieën naar creatieve en effectieve ideeën, concepten en formats. Kleijn is een veelzijdig talent, met een mooie staat van dienst. Ze is actief als fotograaf, exposeert bij verschillende galerieën, schrijft (reis)blogs en is bezig met het schrijven van haar eerste roman.

Myrthe Kraai
Myrthe Kraai (26) is geen onbekende in de content marketing-wereld. Als creatieve zelfstandig ondernemer realiseerde ze de afgelopen jaren talloze opdrachten voor klanten als Buddha To Buddha en ParkingYou. Myrthe is sinds augustus als consultant aan het werk bij Zandbeek. Vanuit deze rol focust ze zich onder meer op ons werk voor Rijkswaterstaat.

Rick von Kriegenbergh
Rick von Kriegenbergh (38) startte in juni als bidmanager bij Zandbeek. Een echte duizendpoot met een kleurrijke, technische achtergrond. Hiervoor werkte Rick onder meer als rayonmanager bij InstallatieWerk Nederland en als senior projectleider bij Buro van Keulen. Bij Zandbeek is hij verantwoordelijk offertetrajecten bij aanbestedingen.

Betty van Haren - Loef
Betty van Haren (46) start op 1 september als HR-manager bij Zandbeek. Een rol die ze hiervoor ruim 15 jaar succesvol vervulde bij Teledyne DALSA Professional Imaging.

Tove Jusic
Tove Jusic (28) start op 18 september als projectmanager bij Zandbeek. Geboren in Zweden, maar woont en werkt al enige tijd in Nederland. Tove behaalde haar bachelor International Communication and Media aan Hogeschool Utrecht en vervulde daarna diverse functies op het gebied van PR, marketing en sales.

Anouk Hoefmans
Anouk Hoefmans (24) komt ons parttime versterken als eindredacteur. Ervaring deed ze onder meer op als boeken- en filmrecensent bij Chicklit.nl en als stagiaire bij GIRLZ. Daarnaast blogt Anouk actief op haar eigen site Readingtraveller.nl.

Maxime van Gaalen
Maxime van Gaalen (20) studeert Communicatie en Multimedia Design aan de Avans Hogeschool in ’s Hertogenbosch. Zij komt onze studio versterken als stagiair-vormgever.