Juicy Pear Media is businesspartner van Platform Content

Juicy Pear Media biedt software oplossingen voor de media- en communicatiebranche met al haar specifieke werkwijzen, vraagstukken en behoeften. Een enthousiast team automatiseert bedrijfsprocessen van creatieve bureaus en uitgeverijen. Zij kijken daarbij niet alleen naar ICT, maar bovenal samen met u naar uw bedrijfsprocessen. Dit resulteert in een hogere efficiency, verbeterde ondersteuning voor de gebruiker, leuker en eenvoudiger. De branche oplossingen CreaSion en PublicaSion kenmerken zich door een rappe implementatie en dus lage aanloopkosten.
Alle oplossingen van Juicy Pear zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Deze bedrijfsbrede ERP/CRM software voor het MKB is naast het traditionele licentiemodel ook volledig in de cloud beschikbaar. De combinatie van ERP in de cloud en Office 365 maakt het tot een totaal propositie die door haar prijsstelling ook voor het kleinere bureau bereikbaar is. Integratie met uw online propositie is eenvoudig en snel te realiseren.

Stichting Leerstoel Contentmarketing

De Stichting Leerstoel Contentmarketing zet zich in voor de wetenschappelijke kennisvermeerdering en kennisuitwisseling over content marketing. In de communicatie- en marketingpraktijk staat het vak content marketing sterk in de belangstelling. Wetenschappelijk gezien zijn er echter weinig publicaties over dit onderwerp. Tegelijkertijd zijn er wel al vele studies uit de communicatiewetenschap die relevant zijn voor het vak.  Met de Leerstoel wil de Stichting de brug tussen wetenschap en praktijk slaan, door aan de ene kant relevante bestaande onderzoeken toegankelijk te maken voor praktijk en aan de andere kant nieuw onderzoek te initiëren naar content marketing en de uitkomsten daarvan te delen. De Stichting is een initiatief van een aantal bedrijven en instellingen die zich bezighouden met content marketing.

Clipit media monitoring

Met Clipit weet je tijdens je eerste kop koffie hoe jij in alle media presteert. Je hebt eenvoudig in kaart wat er over jouw organisatie, campagne of product geschreven wordt binnen print, RTV, online en social media. Deze data is onmisbaar voor je content marketing strategie. Je ontdekt populaire topics, bent op de hoogte van de nieuwste influencers en analyseert achteraf moeiteloos je media inspanningen aan de hand van volumes, sentiment, bereik en PR-waarde. Onze media analisten verzekeren je van een goede kwaliteit van de data en nemen specialistisch werk uit handen.

Content Marketing >> Fast Forward partner van Platform Content

De missie van Content Marketing >> Fast Forward is om op een informatieve, leuke en snelle manier content marketing-professionals te onderwijzen en vooral te inspireren om hen verder te brengen in de uitoefening van hun vak.
Wat in 2014 startte als persoonlijk initiatief van AJ Huisman en Bert van Loon is inmiddels uitgegroeid tot een content marketing platform met internationale allure en ambitie. Content Marketing >> Fast Forward (CMFF) organiseert masterclasses, trainingen en evenementen voor de (content)marketing en communicatieprofessional. Het laatste evenement had internationale topsprekers als Joe Pulizzi en Doug Kessler op het programma.
CMFF is een partner met een internationale scope die tevens versterkt wordt doordat de oprichters regelmatige sprekers zijn op de meeste Europese content marketing congressen, zoals Content Marketing Masters, The Content Marketing Academy en Clever Content, en de leidende congressen in de USA, zoal Content Marketing World en B2B Marketing Forum. Het eerstvolgende project waarin de samenwerking met Platform Content een voordeel biedt aan de leden van Platform Content is een door CMFF georganiseerde studiereis naar de bakermat van content marketing, nl.: Content Marketing World 2017.