Voor opdrachtgevers

U bent vertegenwoordiger van een organisatie en zoekt een partner voor content marketing.

Dan is Platform Content een goed vertrekpunt. De beste bureaus op het gebied van content marketing zijn aangesloten bij ons platform. Marketeers en communicatie-opdrachtgevers die een bureau willen inhuren, kunnen hun oriëntatie op deze site beginnen.

De aangesloten organisaties hebben uiteenlopende profielen. Op deze site presenteren we compact de bureauprofielen en een selectie van cases. Dat kan leiden tot een voorkeur voor een aantal bureaus.

De directeur van Platform Content kan, mocht u daar behoefte aan hebben, vragen beantwoorden. Over de manier waarop bureaus doorgaans samenwerken met hun opdrachtgevers. Over honoreringsvraagstukken. Over de voornaamste klanten van bureaus.

Wat de directie van Platform Content níet doet, is aangeven welk bureau het beste bij uw wensen past. Wél kan meer informatie worden gegeven over de aangesloten bureaus.

Wilt u niet een bureau inhuren, maar meer kennis opdoen over content marketing?
Daar kunnen wij bij helpen. Platform Content weet de weg naar kennispartners, naar opleidingsinstituten, naar workshops en verzorgt zelf een congres en meerdere bijeenkomsten. Op deze site is daar het nodige over te vinden. Heeft u nog vragen? Bel daarvoor Bert Groothand, directeur Platform Content, 06-43 99 51 50.